Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού 2012

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού 2012

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας βρέθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012, ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας, προσφέροντας μια συναυλία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού. Στην εκδήλωση συμμετίχαν οι: Σπύρος Κλείσας και η Μαργαρίτα Γκινοσάτη, οι οποίοι ταξίδεψαν το κοινό στον πλούτο των τραγουδιών του συνθέτη που έγραψε για το θέατρο, τον κινηματογράφο και τη δισκογραφία. 
Με την εκφραστική του δεινότητα, ο βαρύτονος Σπύρος Κλείσας ερμήνευσε από την «Πρώτη μας νύχτα» και το «θα πιω απόψε το φεγγάρι» μέχρι «το Άγαλμα» και το «Έπεφτε βαθιά σιωπή», ενώ η υψίφωνος Μαργαρίτα Γκινοσάτη μεγάλες στιγμές της μοναδικής Ρένας Βλαχοπούλου από τα μιούζικαλ των Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα όπως «Η Αθήνα τη νύχτα», «Φεύγουν τα χρόνια» και πολλά άλλα.

«Δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα. Ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής. Προσπάθεια για έναν καλύτερο και πιο ανθρώπινο κόσμο» είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντισμού του Δήμου Καλαμάτας κ. Δημήτρης Βεργόπουλος και προέτρεψε όλο τον κόσμο να ανακαλύψει τη μαγεία αλλά και την ουσία του εθελοντισμού.

About the Author

dionisis administrator

Comments Are Closed!!!