Παρουσίαση του ανεκδοτολόγιου – ημερολόγιου Γιάννη Σερβετά

Παρουσίαση του ανεκδοτολόγιου – ημερολόγιου Γιάννη Σερβετά

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο της πόλης μας, έγινε η παρουσίαση του ανεκδοτολόγιου – ημερολόγιου του Ι. Σερβετά .

Η εκδήλωση αυτή είχε οργανωθεί από το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» και την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Καλαμάτας. Ο  Ι. Σερβετάς μαζί με τον ραδιοφωνικό  παραγωγό και επί σειρά ετών συνεργάτη του Β. Δέλιο, προσέφεραν πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία  μέσα από τα πολλά ανέκδοτα, σημειώνοντας τη σημαντικότητα του εθελοντισμού ειδικά τις εποχές αυτές. «Ακόμη και το γέλιο είναι εθελοντισμός» είπε ο Γ. Σερβετάς και συνέχισε:

« αυτά τα μικρά πράγματα που δε κοστίζουν τίποτα ατομικά, αλλά μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο είναι και τα πιο μεγάλα».

Η χρονιά δε θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο θετικά και πιο ευχάριστα για την επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου καθώς αυτό είναι το πρώτο από σειρά εκδηλώσεων ανοιχτή και δωρεάν προς όλους τους συμπολίτες μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ λοιπόν για την υποστήριξη, για την συνεχή παρουσία σας και την συμμετοχή σας. Ο εθελοντισμός είναι  όλοι εμείς!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

About the Author

George Konstantakopoulos administrator

Comments Are Closed!!!