Παγκόσμια ημέρα Εθελοντών 2015

Παγκόσμια ημέρα Εθελοντών 2015

 

Με πολλήν επιτυχία, στο κατάμεστο αμφιθέατρο
του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, χθες Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αναγνώρισης και ευχαριστιών προς τους εθελοντές κι όσοι παρέστησαν σ’ αυτήν απόλαυσαν μία εξαιρετική συναυλία.

Η μεσόφωνος με τη διεθνή καριέρα Αλεξάνδρα Γκράβα και ο πιανίστας Πέτρος Μπούρας παρουσίασαν δωρεάν ένα θαυμάσιο πρόγραμμα με τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και δημιουργίες άλλων συνθετών. Απέδωσαν χορούς μέλη των σχολών χορού Lilly Kelly, Vive Baillando, Ξενία, Dance Studio by Maria Lada και Έφης Κουδούνη.

Η συναυλία δόθηκε με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού και ο Δήμος Καλαμάτας διοργάνωσε την εκδήλωση σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς τους εκατοντάδες εθελοντές, που αφιλοκερδώς υπηρετούν το συνάνθρωπο της ανάγκης και πλαισιώνουν το Δήμο μας στις παρεμβάσεις του.
Ο Δήμαρχος, σε χαιρετισμό του, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς τους εθελοντές για την προσφορά τους, ενώ συνεχάρη και την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου που κατορθώνει και κινητοποιεί πλήθος εθελοντών.

About the Author

George Konstantakopoulos administrator

Comments Are Closed!!!